Jandino Asporaat & Phillipe Geubels

15 mei 2017 - Vandaag heeft Bart Verbruggen de eer gehad om de bekende televisiesterren Jandino Asporaat en Phillipe Geubels te voorzien van een sportmassage. Alvorens zij hun show in de Lievekamp Oss startten, kwamen zij in contact met ons team. Wij zijn trots en blij dat wij deze twee heren van dienst mochten zijn!

Lees meer...

Rob den Dikken betrokken bij 25 jaar betaald voetbal in Oss!

Recent is Rob den Dikken in de krant (Brabants Dagblad) verschenen. Sinds het eerste seizoen betaald voetbal in Oss is Rob al betrokken. Lees het artikel hier!

Lees meer...

Thijs van Pol definitief in dienst

Na een succesvolle waarneemperiode is Thijs van Pol vanaf 1 mei definitief in dienst getreden binnen de praktijk. Thijs combineert zijn werkzaamheden met semi professioneel voetbal bij FC Oss. Thijs is dagelijks in de ochtend werkzaam binnen de praktijk. Wij wensen Thijs veel succes !!

Marc v.d. Berg niet meer werkzaam

Vanaf 1 mei is Marc niet meer werkzaam binnen onze praktijk. Marc heeft besloten een andere wending te geven aan zijn werkzame carriere. Wij bedanken Marc voor zijn getoonde inzet en professionaliteit en wensen hem veel veel succes toe in de toekomst.

Samenwerking met Chiropractie Oss

Doordat Marc v.d Berg niet meer werkzaam is binnen de praktijk kunnen wij op moment geen manuele therapie aanbieden. Dientengevolge zijn wij een samenwerking aangegaan met Chiropractie Oss  , Lieke Swaans.

Lees meer...

Samenwerking met OMS Vermolen

OMS Vermolen is 2x per maand vrijdagmorgen aanwezig in de praktijk voor consultance. Voor de diensten die OMS vermolen aanbiedt verwijzen wij U graag door naar de website van het bedrijf.

Lees meer...

Bericht van Van De Ven

Recentelijk hebben wij dit bericht mogen ontvangen van Kirsten van de Ven, professioneel voetbalster voor onder andere het Nederlandse elftal! Enorm leuk dat Kirsten van de Ven ook ons een kaart heeft willen toesturen en dat ze tevreden is over de fysiotherapie die wij haar hebben mogen aanbieden. Wij willen Kirsten ook graag veel succes toewensen met haar toekomstige carriere na haar actieve periode als voetbalster! Lees meer om de kaart en de foto te zien!

Lees meer...

Van Pol vervult vacature!

Thijs van Pol zal gedurende 3 maanden op de praktijk van Fysiotherapie Rob den Dikken komen werken. Thijs is tevens ook actief als voetballer bij FC Oss. Hij maakte deze zomer de overstap van Hoofdklasser vv Gemert naar de Osse eerstedivisionist.

Keuring Jordy Deckers in de media (DTV)

Fysiotherapie Rob den Dikken in onlangs in de media verschenen. Maandag 19 september nam DTV opnames in onder andere onze praktijk met het oog op de medische keuring van doelman Jordy Deckers. Het gehele nieuwsitem en de bijbehorende video zijn te vinden op de website van DTV.

Lees meer...

Master: Bart Verbruggen

Bart Verbruggen is onlangs afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut. Fysiotherapie Sportrevalidatie Manuele Therapie Rob den Dikken wil Bart hiermee van harte feliciteren.

Dry Needling

Vanaf september 2014 is Rob den Dikken gecertificeerd als Dry Needling Therapeut. Wat is Dry Needling? Hoe werkt het? Wat kan Fysiotherapie Rob den Dikken voor u betekenen op het gebied van Dry Needling?

Lees meer...

Nieuwe Website

Vanaf heden zullen wij als Fysiotherapie Sportrevalidatie Manuele Therapie Rob den Dikken gebruik gaan maken van deze website. Onze website is mogelijk gemaakt door Internetpromotie Thijs den Dikken.